Urmărește emisiunea live


Universitatea Craiova - Dinamo nu se va juca în Bănie

Pe 'Ion Oblemenco' se lucrează la schimbarea gazonului, așa că meciul Universitatea Craiova - Dinamo se va juca în alt oraș.

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, va avea loc pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, a anunţat clubul craiovean pe Facebook.

Cu 'câinii' la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicaţi, meciul cu Dinamo Bucureşti este practic imposibil să se desfăşoare pe Stadionul 'Ion Oblemenco', se arată în comunicat, având în vedere că pe stadionul craiovean se fac operaţiuni de schimbare a gazonului.

Abonaţii şi suporterii care au achiziţionat deja bilete sunt aşteptaţi oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitaţii într-un loc similar pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin. Cei care au achiziţionat deja bilete pot opta şi pentru varianta în care li se returnează banii, precizează clubul.

Totodată, abonaţii clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.

Biletele pentru meciul Universitatea Craiova - Dinamo pot fi achiziţionate de la toate punctele de vânzare ale clubului (magazinul oficial, magazinul mobil şi Sala Polivalentă), de la partenerii Eventim.ro şi online. De asemenea, biletele pot fi achiziţionate şi de la casa de tichete a stadionului Municipal din Drobeta-Turnu Severin, zilnic, în intervalul orar 10:00-19:00.

Conform anunţului iniţial, clubul Universitatea a pus în vânzare bilete la preţurile de 15 lei (peluze), 30 de lei (tribuna a II-a), 40 de lei (tribuna I), 70 de lei, respectiv 100 lei (tribuna VIP).

În tur, Universitatea a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel