Ungureanu: Barna încearcă să vorbească cu Armand. Nu reușește/ Gâdea: S-o dea dom`ne afară!

Facebook Dan Barna
Facebook Dan Barna

Emanuel Ungureanu (USR) a spus că Dan Barna, copreşedintele partidului, încearcă de mai mult timp să comunice cu Clotilde Armand, dar nu reuşeşte. Mihai Gâdea a intervenit şi a cerut ca primăriţa de la Sectorul 1 să fie dată afară din partid. 

Mihai Gâdea a vrut să ştie ce părere are Dan Barna despre situaţia de la Sectorul 1, mai ales în contextul în care Clotilde Armand a semnat un document prin care se anunţă încheierea finanţării pentru serviciul de pază al spitalului Grigore Alexandrescu. 

"Domnul Barna încearcă să vorbească cu Clotilde Armand. Părerea mea este că nu reuşeşte!", a spus Emanuel Ungureanu la Sinteza Zilei. 

"Să o dea, dom'le, afară. Să îşi asume asta!", a replicat Mihai Gâdea. 

"Poate îl roagă pe dl Figo, că poate îi aranjează dl Figo o întâlnire cu dna Clotilde", a spus Mugur Ciuvică, glumind.  

VEZI Dan Barna, ţinta glumelor după ce s-a pozat cu Luis Figo, "idolul copilăriei": I-ai dat autograf ca și lui Ienei?

Emanuel Ungureanu a făcut public cazul 

„Nu-mi găsesc cuvintele, îmi e greu să vorbesc. Știu că oameni din USR-PLUS sunt supărați pe mine pentru faptul că am început să vorbesc public față de problemele pe care ar fi trebuit să le rezolvăm noi. Suntem într-o situație foarte grea și am ales să vorbesc public pentru că datoria mea e să ocrotesc sănătatea populației. E o chestiune de viață și de moarte.

Sunt neputincios, am vorbit și cu premierul, astăzi am fost informat de domnul Ulici că doamna Armand a trimis o adresă cu data de azi și cu executare până la 1 iulie ca domnul manager să rezilieze contractul cu firma de pază pentru că Primăria a spus că nu mai vrea să facă asta, iar domnul manager, în trei zile, să găsească o firmă de pază. O rog public pe doamna Clotilde Armand să amâne desființarea acestui contract pentru ca oamenii să aibă un timp rezonabil. Nu poți, în trei zile, să rezolvi o asemenea problemă“, a precizat deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu.

”Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informație FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza și va continua investițiile în spitale.Reamintim că Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a încheiat, la sfârșitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unității în administrare sa. În baza unui acord între primărie și spital suntem pregătiți să facem investițiile necesare pentru cetățeni”, a transmis Primăria Sector 1.

Documentele contrazic, însă, postarea primăriei. VEZI MAI MULTE AICI - Armand, de-a ”fake news-ul”, cu Spitalul de Copii. Directorul: Suntem disperați/ Chirieac: Are hârtia în mână!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel