Un trucaj prost, realizat în Photoshop de chinezi, a ajuns de tot râsul

Unul dintre cele mai proaste trucaje realizate în Photoshop face deliciul internauților în aceste zile. Fotografia a apărut pe site-ul oficial al al guvernului din districtul Yuhang, iar protagoniștii imaginii  par să aibă puteri magice şi să leviteze deasupra tufişurilor, informează Daily Mail.

Guvernul chinez are o campanie prin care încearcă să trezească interesul public asupra proiectelor legate de mediul înconjurător. Fotografiile pe care le prezintă nu sunt însă cele mai reuşite, trucajele fiind unele evidente şi nereuşite.

Ridicolul pozei a stârnit glume din partea multor internauţi.

 Ulterior, reprezentanţii guvernului şi-au cerut scuze când şi-au dat seama cât de nereuşită este imaginea. "Din cauza unui proces de muncă necorespunzător, s-au înregistrat greşeli grave când fotografia a fost încărcată pe site. Cu părere de rău pentru erorile din munca noastră, ne exprimăm regretele profunde", au comunicat reprezentanţii guvernului.

 Nu este prima poză publicată pe un site oficial din China care a stârnit amuzamentul pe internet. Anul trecut, trei oficiali chinezi au apărut "nelalocul lor" pe un drum de-abia realizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel