Un bărbat și-a pierdut iPhone-ul într-o vacanță, iar telefonul a stat în apă 33 de zile. Ce a descoperit când l-a găsit

Un bărbat și-a pierdut iPhone-ul într-o vacanță, iar telefonul a stat în apă 33 de zile. Ce a descoperit când l-a găsit / Foto: Pixabay, de Dariusz Sankowski
Un bărbat și-a pierdut iPhone-ul într-o vacanță, iar telefonul a stat în apă 33 de zile. Ce a descoperit când l-a găsit / Foto: Pixabay, de Dariusz Sankowski

Află în articol ce a descoperit un bărbat care și-a pierdut iPhone-ul într-o vacanță, atunci când și-a găsit telefonul care stătuse 33 de zile în apă.

Zach Siggelkow, un tânăr de 27 de ani, și-a pierdut smartphone-ul în timp ce se afla în vacanță, dar l-a găsit la peste o lună mai târziu, după ce telefonul a zile întregi complet scufundat sub apă.

În decembrie, Siggelkow și-a părăsit casa din St. Anthony Village, Minnesota și a plecat în vacanță cu mama și sora sa în Waikiki Beach, Hawaii.

"Mi-am pierdut telefonul în ultima zi de vacanță, după ce mama mea, Helen, m-a sfătuit cu tărie să nu merg cu caiacul", a spus el la postul de televiziune FOX.

Fără a ține cont de sfatul mamei sale, Siggelkow a mers la caiac și a petrecut până la patru ore pe apă, dar apoi a venit un val uriaș care l-a răsturnat pe el, caiacul și iPhone-ul lui 14 Pro Max în apă.

"Înregistram avioanele și bărcile care treceau când valul și m-a lovit. Mi-am luat caiacul, vâsla și vesta de salvare, dar fără telefon sau ochelari de soare", a continuat el.

"Am fost șocat și puțin dezamăgit, dar în acel moment am râs pentru că mama avea dreptate tot timpul", a spus el.

Cum a fost găsit telefonul bărbatului

Siggelkow s-a întors în Minnesota cu speranța pierdută că își va primi vreodată smartphone-ul înapoi, până când a primit un e-mail de la un străin, dr. Karl Brookins, care este profesor. Brookins i-a spus că a găsit iPhone-ul în timp ce face scufundări pe plajă.

Siggelkow a spus că Brookins a luat telefonul, l-a pus pe un încărcător, a adăugat puțină sare și orez. Brookins a reușit să deblocheze telefonul și să recupereze adresa de e-mail a lui Siggelkow. El a trimis telefonul înapoi la Siggelkow gratuit.

"De fapt, am uitat de telefon, deoarece nu mai era de atât de mult timp, și l-am înlocuit", a spus Siggelkow.

Siggelkow a spus că nu știe exact cum a reușit Brookins să deblocheze telefonul, dar parola lui a fost "111111". Siggelkow crede că Brookins trebuie să fi ghicit corect.

Telefonul funcționează, deși a stat 33 de zile sub apă

Important este că și-a primit înapoi telefonul și că încă funcționează, deși a stat 33 de zile sub apă.

"Până în ziua de azi, telefonul încă funcționează perfect", a adăugat el.

Potrivit site-ului Apple, multe dintre cele mai recente smartphone-uri pot supraviețui până la 6 metri sub apă timp de 30 de minute. Apple oferă câteva sfaturi în cazul în care smartphone-ul tău se udă, inclusiv lăsarea acestuia să se usuce complet și și punerea sa la încărcat după 5 ore. În cazul acesta, telefonul a pornit după o săptămână, deși a stat în apă timp de 33 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel