Tristeți electorale: topul dezamăgirilor

 

Pedeliștii, sau măcar susținătorii lor, sunt dezamăgiți că ”liderii Dreptei” au intrat în Parlament de pe locul doi. Nu văd de ce își fac griji abia acum, asta e starea lor naturală. Timp de opt ani le-a plăcut tuturor portocaliilor să fie un detașament de secunzi ai căpitanului Băsescu.

Institutul sociologic cu care se lăudau Videanu și Blaga a fost singurul care a ținut constant USL sub 50 la sută intenție de vot. O fi fost vorba de prostie, o fi fost manipulare, nu mă interesează. Ce aș vrea, însă, e să folosească Blaga și Videanu același algoritm de înaltă precizie și când își investesc proprii bani, pe bursă.

Victor Ponta și Kelemen Hunor se pregătesc să joace Pora Unirii. Uite-o ce se mai bucură, când vede cum ”Stânga” trage un șut în popou, cu stângul, propriului electorat. Nu că ar fi rea o înțelegere cu UDMR. Dar hunorii au votat permanent cu Hoc și Hungureanu, au susținut guvernarea portocalie cu toate forțele. E drept, la suspendare au trecut, timp de 30 de minute, de partea poporului . Atunci, de ce să fie luați la guvernare? Să-i ia la președinție, când o ajunge Antonescu, consilieri.

Andreea Paul (fostă) Vass a intrat în Parlament. Nu e dreptate pe lumea asta. Marcel Hoară ce defect avea?

Se indignau unii că UDMR a stat permanent la guvernare, că merge cu toți câștigătorii, ca o fată din dosarul Andreea Marta. Totuși, când l-am văzut din nou pe Varujan Palavragian, la consultări, mi-am dat seama că Uniunea e o prea-cuvioasă formațiune politică. Măcar a tremurat pentru pragul său electoral, ceea ce îi dorim și dlui Pambuccian, odată la 20, hai, 12 ani (3 mandate, după care să mai lase pe altul).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel