Transfer de marcă în Anglia: Arsenal are un număr 10 din România

Transfer de marcă în Anglia: Arsenal are un număr 10 din România
Descriere foto: Transfer de marcă în Anglia: Arsenal are un număr 10 din România

Arsenal Londra are din nou în componența un număr 10 din România, scrie pe pagina sa de Facebook impresarul Cătălin Sărmășan.

Cătălin Sărmășan mai scrie că jucătorul Cătălin Cîrjan a semnat ”un contract cu clubul londonez, mijlocașul român de 16 ani devenind “tunar” pentru urmatoarea etapă a carierei sale. Felicitari Cătălin și mult succes în această nouă aventur!”

 

 

Impresarul precizează că ”Transferul lui Cătălin Cîrjan la Arsenal este rezultatul unei munci colective de peste doi ani. Mulțumesc familiei pentru încrederea acordată în toată această perioadă, lui Adrian Oprișan pentru profesionalismul dovedit, lui Ovidiu Kurti pentru susținerea necondiționataă din momentele dificile prin care a trecut Cătălin și, nu în ultimul rând, staffului tehnic de la Arsenal, care a crezut necontenit în profilul profesional și caracterial al acestui copil”.

Conform transfermarkt.com, Cătălin Sărmășan îi mai impresariază, printre alții pe Adrian Petre, de la Esbjerg, Razvan Oaidă, de la FCSB, Vlad Dragomir, de la Perugia.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27