Grupele Europa League. Dueluri de foc pentru Cicâldău și Moruțan (Galatasaray) cu Ștefan Radu (Lazio). Ianis Hagi (Rangers), în grupă cu Niță (Sparta Praga)

Lazio Roma, echipă la care joacă fundaşul român Ştefan Radu, a fost repartizată în Grupa E a Europa League la fotbal alături de Galatasaray Istanbul, formaţie care i-a transferat în această vară pe Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, potrivit tragerii la sorţi efectuate, vineri, la Istanbul.

Celelalte două formaţii din grupă sunt Lokomotiv Moscova şi Olympique Marseille. Glasgow Rangers, echipa internaţionalul român Ianis Hagi, o va înfrunta pe Sparta Praga, la care apără portarul Florin Niţă, în Grupa A, din care mai fac parte Olympique Lyon şi Broendby IF.

Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei, la care joacă Dorin Rotariu, face parte din Grupa F, în care se mai găsesc Grupa F: Sporting Braga, Steaua Roşie Belgrad, echipă care a eliminat-o pe CFR Cluj în play-off-ul competiţiei, şi FC Midtjylland.

Datele celor şase etape care vor avea loc în faza grupelor sunt 16 septembrie, 30 septembrie, 21 octombrie, 4 noiembrie, 25 noiembrie, respectiv 9 decembrie. Europa League are un alt format din acest sezon, câştigătoarele grupelor urmând să se califice direct în şaisprezecimile de finală.

Formaţiile clasate pe locul secund vor înfrunta echipele care au ocupat locul al treilea în Champions League pentru un loc în şaisprezecimile de finală. Echipele clasate pe locul al treilea în Europa League vor continua în faza eliminatorie a nou-înfiinţatei Europa Conference League, urmând să joace contra echipelor clasate pe locurile secunde, pentru un loc în şaisprezecimile de finală.

Grupele UEFA Europa League

Grupa A
Lyon
Rangers
Sparta Praga
Brondby

Grupa B
Monaco
PSV
Real Sociedad
Sturm

Grupa C
Napoli
Leicester
Spartak Moscova
Legia

Grupa D
Olympiacos
Eintracht Frankfurt
Fenerbahce
Antwerp

Grupa E
Lazio
Lokomotiv Moscova
Marseille
Galatasaray

Grupa F
Braga
Steaua Roșie
Ludogorets
Midtjylland

Grupa G
Leverkusen
Celtic
Betis
Ferencvaros

Grupa H
Dinamo Zagreb
Genk
West Ham
Rapid Viena

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel