Temperatura în noaptea de Înviere. Elena Mateescu (ANM): Vremea caldă vine la pachet cu instabilitate

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Elena Mateescu, directorul general al ANM, a spus cum va fi vremea de Paște.

Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, a spus, la Antena 3 CNN, în emisiunea Decisiv, moderată de Cătălina Porumbel, cum va fi vremea în următoarele zile:

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, temperaturile minime la nivelul întregii țări se vor încadra între 2 și 10 grade, iar în Capitală va fi o minimă de 7-9 grade Celsius. Sâmbătă vor fi maxime între 14 și 20 de grade, iar duminică între 15 și 20 de grade. Temperaturile e posibil să fie ușor mai mici în zona litoralului.

Mâine și vineri vorbim de o vreme în încălzire. Mâine vom avea temperaturi maxime de 13 până la 21 de grade, cu 19 grade în Capitală. Vineri vor fi temperaturi între 14 și 24 de grade, iar în București e posibil să consemnăm temperaturi de 22-24 de grade. Încălzirea vine și la pachet cu fenomene de instabilitate, cu averse, însoțite de descărcări electrice, în special în sud, cu cantități de apă ce pot depăși 25-30l/mp și intensificări ale vântului la munte“, a spus, la Antena 3 CNN, Elena Mateescu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel