Urmărește emisiunea live


Stolnici și Oprescu, acord de monitorizare la nivel național

Peste 50.000 de persoane vor fi implicate la nivel național de un acord încheiat între doi reprezentanți ai sociatății civile.

CIADO Romania si Sindicatul National al Functionarilor Publici, reprezinta fiecare in parte, voci puternice in spatiul public. Cele doua organizatii au decis semnarea unui acord de parteneriat, realizand astfel,  una dintre cele mai reprezentative constructii ale societatii civile.

Programe vor fi dedicate comunitatilor locale, dar noua structura va fi un monitor atent al administratiei publice centrale si locale. Vor fi monitorizate derularea programele de eductie civica si culturala prevazute in Strategiile de Tineret si Antidrog dar si modul de atribuire a fondurilor publice, pentru diferite programe ce tin de interesul legitim al comunitatilor locale.

Programil va fi gestionat la nivel national, de membrii CIADO si SNFP insumand peste 50.000 de persoane implicate direct in aplicarea si monitorizarea actiunilor.

Acordul va fi semnat de acad. Constantin Balaceanu Stolnici – presedintele CIADO Romania si dl. Sebastian Oprescu – presedintele SNFP .

Acordul va avea in vedere si imbunatatirea imaginii functionarului public, nu doar prin prisma actiunilor si campaniilor media, ci mai ales prin incercarea de a reorienta oamenii spre un sistem de valori morale, bazat pe echitate, onestitate si constiinta profesionala.

De asemenea, s-a urmarit neincetat responsabilizarea membrilor Guvernului Romaniei in luarea deciziilor, apararea drepturilor si mentinerea veniturilor functionarilor publici si personalului contractual, intrucat lipsa acestora afecteaza atat autoritatea de stat cat si statutul functionarului public in societatea romaneasca .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel