Stenogramele lui Videanu de la Monaco

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

Videanu dormea liniştit după ce făcuse o partidă de cărţi pe iahtul pe care îşi trăgea sufletul după atâta stres în ţara mârlanilor pe care abia o părăsise.

 Briza adia( astfel încât era rezolvată şi problema bronzatului), iar valurile scoteau un zgomot prietenos când se izbeau de Mioriţa..... exact ce-i trebuia pentru a se gândi la următoarele afaceri.

 Liniştea perfectă fu spartă de sunetul mobilului......prin bunăvoinţa unor procurori care ne-au trimis pe mail stenogramele, vă putem reda câteva fragmente....

 - Alo, Adriene, sunt Vasile

 - Da, Vasile, să trăieşti!

 - Băi Adriene, ce dracu faci mă, pleci şi mă laşi tocmai acum când s-a trezit USL-ul? Întoarce-te dracu să ne luăm ţara înapoi ....

 - Vasile ma întorc, doar partidul mi-a dat casă, masă, ce mai, a fost afacerea mea în ultimii 20 de ani. Dar cum dracu să ne ia ăştia ţara? Că nu-i vorba de bani, că slavă Domnului, n-am fumat, n-am băut, am pus la teşcherea, dar să nu mai fie Mioriţa pe lista de aşteptare de la Chanel ca fiind demnitară?

 Când l-am văzut pe Adriean Videanu la sediul partidului, în tricou, bine bronzat, făcând apel la bucureşteni să iasă în stradă să-şi ia ţara înapoi m-am şi speriat. În tricou când arde ţara? Fie Adriean nu este decis, fie abia aşteaptă să scape de jugul lui Zeus..... Că altfel, nu mai bine făcea videoconferinţă de la Monaco?Tot dracu ăla era! Şi la cât din ţărişoară au luat cu ei ca să nu-i ducă dorul prin străini, de ce să se mai obosească?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel