Steaua - Chelsea în Europa League. Ce pronostic dai?

Steaua București va încerca, joi, minunea. Băieții lui Laurențiu Reghecampf joacă pe National Arena împotriva campioanei Europei, Chelsea Londra, în manșa tur a optimilor din Europa League. 

După revenirea de senzație din returul cu Ajax Amsterdam, Steaua București încearcă să obțină un rezultat care să le dea șanse de calificare în sferturi, în perspectiva confruntării de pe Stamford Bridge.

Meciul împotriva deținătoarei Ligii Campionilor, Chelsea Londra, a stârnit un interes uriaș printre fanii români, toate biletele pentru această confruntare fiind vândute pe internet în numai 15 ore.

De Ce News vă va ține la curent cu cele mai importante evenimente care vor avea loc pe National Arena înainte, în timpul, și după cel mai așteptat meci al anului. De asemenea, meciul Steaua – Chelsea va fi transmis în format LIVE TEXT pe De Ce News, direct din tribunele de pe Național Arena, începând cu ora 19.00.

Până la începerea partidei, De Ce News vă propune să scrieți în secțiunea de comentarii ce pronostic dați pentru meciul Steaua București - Chelsea Londra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel