Steaua, amenințată de un jucător de la Chelsea: Putem reveni!

Juan Mata
Juan Mata

Chelsea a transmis duminică un semnal de alarmă Stelei, după revenirea spectaculoasă din derby-ul cu Manchester United, terminat 2-2. Conduși încă din minutul 11 cu 2-0, băieții lui Rafael Benitez au reușit să revină după pauză, când au egalat, obținând astfel o rejucare pe teren propriu, în care va fi decisă echipa care se va înfrunta cu Manchester City în semifinalele Cupei Angliei.

Steaua merge la Londra, unde joi, pe Stamford Bridge, va disputa manșa retur din optimile Europa League, împotriva campioanei Europei, Chelsea Londra. După victoria fără gol primit din tur, băieții lui Laurențiu Reghecampf speră la o calificare istorică în sferturile competiției.

Victorie incredibilă pe Național Arena: Steaua – Chelsea 1-0

Roș-albaștrii vor avea însă de disputat 90 de minute infernale împotriva londonezilor, care vin cu un moral bun, în urma revenirii neașteptate contra "diavolilor roșii". Conduşi cu 2-0 la pauză, jucătorii lui Benitez au făcut o repriză secundă aproape perfectă pe Old Trafford. După ce au egalat, albaștrii au avut ocazia, în final, chiar să obţină victoria.

Decizie incredibilă a englezilor pentru meciul cu Steaua

Spaniolul Juan Mata a scris luni pe blogul personal că el şi colegii săi visează la o nouă "noapte magică pe Stamford Bridge" şi se declară convins că Chelea se poate califica în sferturi, dar face un apel la suportul fanilor. "Echipa e plină de încredere înainte de meciul din Europa League! Sunt sigur de asta! Suntem gata să încercăm o nouă revenire (plecăm de la 0-1) împotriva Stelei. Cu fanii în spatele nostru putem reuşi! Ne trebuie o nouă noapte magică pe Stamford Bridge", scrie Juan Mata pe blogul său personal, conform prosport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel