South Park reduce glumele la adresa lui Trump: Am căzut în capcană

Creatorii serialului animat "South Park" au anunțat că au luat decizia de a reduce numărul de glume care îl vizează pe Donald Trump, deoarece consideră că au căzut în "capcana" ironizării președintelui american în fiecare episod al acestui show TV, informează BBC.

Trey Parker, unul dintre creatorii serialului, a acordat un interviu cotidianului Los Angeles Times. "(Serialul) devenise un fel de: 'Stați conectați pentru a vedea ce vom spune despre Trump'. Matt (Matt Stone, celălalt creator al serialului, n.r.) și eu uram acest lucru, dar am rămas, cumva, prinși în această capcană", a declarat Trey Parker.

Creatorii show-ului vor ca popularul serial animat, care este difuzat de 20 de ani, să se întoarcă la originile sale.

Trey Parker mai spune că "South Park" ar trebui să rămână la "ingredientele" sale principale, precum "pâinea și untul", iar "copiii să rămână copii și să fie ridicoli și nerușinați".

Recent, serialul a inclus un episod în care unul dintre personaje, profesorul Garrison, a făcut campanie pentru președinte, bazându-se pe ideea că acesta va construi un zid care îi va ține la distanță pe canadieni — o referire ironică la zidul pe care președintele Trump dorește să îl ridice la granița cu Mexicul.

"Am putea, probabil, să realizăm niște panouri publicitare — 'Iată ce îi vom face lui Trump săptămâna viitoare!' — și să obținem astfel audiențe uluitoare. Însă pur și simplu nu-mi pasă. Am căzut în aceeași capcană în care a căzut și 'Saturday Night Live', care părea să transmită telespectatorilor următorul mesaj: 'Omule, tocmai am devenit CNN'", a adăugat Trey Parker, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel