Sex, pentru a promova un examen, la profesorul Parpucea de la Cluj

sex_ilie_parpucea
sex_ilie_parpucea

O studentă a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din Cluj a susținut, marți, la Tribunalul Cluj, că profesorul Ilie Parpucea i-ar fi cerut diverse servicii sexuale pentru a-i da nota de trecere la un examen, potrivit Mediafax.

La  Tribunalul de Cluj a avut loc, marți, primul termen de judecată al dosarului în care profesorul Ilie Parpucea de la FSEGA este acuzat că ar fi condiționat promovarea unui examen de către o studentă, de prestarea unor servicii sexuale din partea acesteia.

La termenul de marti au fost audiati trei martori, printre care si studenta din anul III de la FSEGA, care l-a filmat cu o cameră ascunsă pe profesorul în vârstă de 61 de ani, dezbrăcat într-o cameră de cămin în timp ce-i spunea "Dezbracă-te, că nu avem timp".

La intrarea în sala de judecată, studentă a declarat că nimeni nu trebuie să își permită să își bată joc de ea.

"Eu i-am spus și domnului profesor și procurorului, nu s-a născut omul care să își bată joc de mine si i-am spus «domn' profesor, imi pare foarte rău de situația creată, dar nu sunt persoana de care să vă bateți joc»", a declarat studenta.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra a confirmat, marți, că profesorul Ilie Parpucea, după ce timp de trei ani a picat-o la un examen, în sesiunea de restanțe a solicitat anumite servicii sexuale pentru a-i acorda o notă de trecere.

Ea a mai afirmat că îi solicitase profesorului Parpucea ajutorul la examenul de licență, drept pentru care s-a întâlnit de mai multe ori cu acesta în biroul său sau în camera de cămin pe care profesorul o folosea, însă comportamentul profesorului a determinat-o să fugă din cameră.

De celaltă parte, profesorul Ilie Parpucea a încercat să explice ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în viziunea sa: "Eu m-am angrenat în provocarea ei. Nu trebuia, așa este, nu vă contrazic. Spre rușinea mea asta este. Îmi pare rău de ce am făcut...uite, sunt om bătrân și pic în prostii de genul ăsta", citează Pro TV.

Contractul de muncă al profesorului Ilie Parpucea de la FSEGA a fost desfăcut în iulie 2011, iar Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a înaintat parchetului dosarul în care profesorul universitar a fost cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire sexuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel