Sculptură senzațională de lemn, la care autorul a lucrat 700 de ore

O sculptură inedită ce simulează zborul unei păsări colibri impresionează prin modul în care elementele din lemn se îmbină armonios cu piese metalice și îl îndeamnă pe orice privitor să descopere ce anume o pune în mișcare. 

"Colibri" este creaţia cu numărul opt în ceea ce priveşte lucrul cu lemnul a artistului Derek Hugger. Fiecare element al sculpturii a fost complet mecanizat, de la aripile ce se mişcă minuţios până la încovoierea minunatei cozi.

Sisteme complicate de legături şi pinioane reuşesc să dea viaţă acestei sculpturi uluitoare, scrie livebiz.ro. Cum fiecare componentă este dependentă de mişcarea celei de care este direct legată, "Colibri" prinde viaţă prin simpla apăsare a unei manivele.

Derek Hugger a mărturisit că este cu siguranţă cel mai complex pe care l-a realizat până acum, iar pentru finalizarea acestei sculpturi a avut nevoie de aproximativ 700 de ore.

Pentru cei interesați să experimenteze un astfel de proiect, Derek Hugger pune la dispoziţie pe site-ul său personal www.derekhugger.com toate planurile necesare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel