S-ar putea vinde Dinamo. Zăvăleanu: Dacă nu plătim datoriile, nu contează dacă rămânem sau nu în Liga 1

Fotografie creată de RF._.studio, de la Pexels
Fotografie creată de RF._.studio, de la Pexels

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunţat că clubul s-ar putea vinde. 

”Sunt foarte optimist că va veni un investitor. Mă ocup în principal de această problemă. Nu le mai pot considera simple discuții, alte amănunte nu vă pot da. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, și îmi pun mari speranțe că vom concretiza ceva.

Mă încânta modul în care dumnealor pun problema în privința potențialelor performanțe ale lui Dinamo. E vorba de oameni cu experiență în domeniul sportiv. Va fi foarte bine pentru Dinamo dacă vor veni. Nu e condiționată venirea dumnealor de rămânerea în Liga 1, dar ar fi un atu rămânerea în Liga 1.

N-am stat la masă cu oricine, am stat la masă cu diferiți oameni care au vrut la Dinamo. I-am verificat și i-am ignorat pe cei pe care am simțit că nu sunt ce trebuie cu Dinamo.”, a anunțat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport Special.

Probleme financiare pentru Dinamo 

”Dacă nu găsim un investitor pentru Dinamo, faptul că Dinamo rămâne sau nu în prima ligă nu are nicio importanță. Probabil ne-am mai descurca cu banii din drepturile TV și sponsori încă un an, dar anul următor ar veni momentul în care să plătim datoriilor din urmă.

Din decembrie 2022, trebuie să începem să plătim ratele pentru datoriile de dinainte de începerea procedurii.

Avem de plătit 7-8 milioane de euro la diferite date. Această sumă este maximă, sunt sumele care trebuie plătite conform planului de reorganizare. Investitorul trebuie să aibă 8 milioane și să suporte cheltuielile curente ale clubului”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Dinamo mai ia bani după ce Racow a câştigat Cupa Poloniei 

"Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană (n.r. Racow e pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul sezonului). Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea", a spus Giovanni Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel