Roviniete. Ce trebuie să știe șoferii. Anunț de ultimă oră

sofer
sofer

Sistemul de comunicaţii de date al CNAIR se va afla în lucrări de întreţinere.

Sistemul de comunicaţii de date al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) se va afla în lucrări de întreţinere în perioada 9 decembrie, ora 23:00 - 10 decembrie, ora 1:00, perioadă în care vor fi întrerupte comunicaţiile de date în Agenţiile de Control şi Încasare din punctele de trecere a frontierei, potrivit unui comunicat remis, sâmbătă.

„Întreruperea comunicaţiilor de date în Agenţiile de Control şi Încasare din punctele de trecere a frontierei vor afecta fluenţa traficului, fapt pentru care rugăm utilizatorii să manifeste înţelegere faţă de această situaţie”, se arată în comunicat.

De asemenea, din cauza aceloraşi lucrări de mentenanţă, exista posibilitatea să fie afectată emiterea rovinietelor şi peajelor prin intermediul SMS, a portalului erovinieta.ro, a aplicaţiei mobile etarife, dar şi în anumite puncte de distribuţie aparţinând Rompetrol. Astfel, pentru evitarea aplicării unor sancţiuni contravenţionale, utilizatorii reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi au obligaţia de a achita rovinietele şi peajele prin intermediul celorlalte modalităţi puse la dispoziţie de către CNAIR prin distribuitorii autorizaţi.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel