Rețeta fainoșagului sau a furtișagului ardelenesc

val-vilcu
val-vilcu

Ce legătură este între pateul de ficat și Boc? Dar între Ponta, Geoană și ministrul de interne din Mexic? Umorul românesc.

Un banc se referă la tragicul accident de elicopter în care și-a pierdut viața al doilea om din statul amintit (în Mexic, dacă pățește ceva președintele, îi ține locul ministrul de interne). După ce se anunță tragedia, Victor Ponta e întrebat de o știristă: ”cum comentați?”. E și bine, e și rău, răspunde Ponta. E bine că a căzut elicopterul cu al doilea om în stat, dar e rău că a picat tocmai în Mexic.

În cazul pateului de ficat Ardealul, blogul visurat.ro dă o lovitură mortală firmei cu pricina. Adică, publică rețeta fainoșagului ardelenesc, pe care o copiază de pe eticheta produsului: maltoză, dextrine, carmin, glutamat monosodic, caragean, nitrit de sodiu, ascorbat de sodiu... numai și numai ingrediente de casă, care te gâdilă plăcut la lingurică și în bolta palatină.

Care ar fi legătura cu Boc? Și pateul și premierul sunt produse ale reclamei mincinoase, așa că legătura ar putea fi furtișagul ardelenesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel