Reprezentant ANM. Cum va fi vremea în weekend

Reprezentantul ANM, Elena Mateescu, a venit cu lămuriri privind starea vremii în weekend, în direct la Antena 3. Iată care vor fi condițiile meteorologice din acest sfârșit de săptămână.

Elena Mateescu a venit cu lămuriri privind starea vremii în weekend, în direct la Antena 3:

„Temperaturile vor fi mai ridicate față de această săptămână, chiar dacă luăm în considerare ziua de ieri când nu am depășit 22°C în sudul extrem, la această oră înregistrăm 27°C în aceleași zone, 25°C pe litoral, iar veștile sunt bune. La acest sfârșit de săptămână și debutul săptămânii viitoare vorbim de temperaturi cu mult mai ridicate față de normalul climatologic al acestei perioade și vorbim de temperaturi care pot depăși 29-30 °C, ceea ce înseamnă că vara s-a întors chiar și în a doua lună a acestei toamne.

Menționăm faptul că, mai ales sâmbătă și duminică, vorbim și de perioade de instabilitate atmosferică accentuată, mai ales în vest, nord-vest, centru și nord-est, acolo unde, în continuare, vorbim de averse, descărcări electrice, temporar vântul va putea să înregistreze intensificări între 45-55 km./h, iar la munte, la altitudini mari, chiar 80-90 km./h.

Vestea bună este că temperaturile cresc de la o zi la alta, până luni. Marți vom înregistra o ușoară scădere.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel