Urmărește emisiunea live


Regele Charles, baie de mulţime la Londra cu o zi înaintea încoronării

Cu o zi înaintea încoronării, regele Charles al III-lea a făcut vineri o baie de mulţime surpriză în faţa Palatului Buckingham, unde fanii erau deja adunaţi în masă în aşteptarea acestui eveniment istoric.

Monarhul în vârstă de 74 de ani, îmbrăcat într-un costum de culoare albastră, a fost însoţit de fiul său cel mare, William, şi de soţia acestuia, Kate, care au făcut la rândul lor selfie-uri şi au dat mâna cu cei prezenţi. Regina consoartă Camilla nu a fost prezentă, informează Agerpres.

Cei mai înrăiţi fani ai monarhiei au campat de zile întregi pe The Mall, bulevardul lung care duce la Palatul Buckingham, pentru a beneficia de un loc în primul rând sâmbătă, când regele va părăsi palatul îndreptându-se spre Westminster Abbey, unde va fi încoronat.

La sosirea lui Charles, William şi Kate, unii dintre cei prezenţi au intonat "God Save The King". Regele a interacţionat cu fanii pe o parte a The Mall, în timp ce William şi Kate se aflau pe cealaltă parte.

Baia de mulţime a durat circa 20 de minute înainte ca trio-ul să se întoarcă la palat.

Joi, William şi Kate au făcut mai făcut o baie de mulţime într-un pub din Soho, un cartier plin de viaţă din centrul capitalei.

Cuplul princiar extrem de popular, care încearcă să aducă o notă de farmec şi de modernitate unei monarhii îmbătrânite, a călătorit spre pub cu metroul, un eveniment extrem de rar, acoperit pe larg de posturile de ştiri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel