Rapid, debut în Liga Europa, împotriva finlandezilor de la MyPa

rapid_mypa
rapid_mypa

Pentru rapidişti, sezonul 2012-2013 începe mai devreme decât pentru celelalte formaţii româneşti. Echipa de sub Podul Grant joacă astăzi primul meci din actuala stagiune, contând pentru turul 2 preliminar al Ligii Europa.

 Autor: Luiza Chiroiu [caption id="attachment_208560" align="alignleft" width="232"] Foto: fcrapid.ro[/caption]

Rapid Bucureşti dispută joi, de la ora 20:30, primul meci oficial al sezonului. Giuleştenii îi vor înfrunta pe finlandezii de la MyPa în turul 2 preliminar al Ligii Europa.

Rapid este echipa românească intrată cel mai devreme în competiţiile europene, dat fiind că a terminat pe locul 4 în Liga I, dar a pierdut finala Cupei în faţa lui Dinamo. Adversarii giuleştinilor din această fază sunt cei de la MyPa, o formaţie de mijlocul clasamentului din Finlanda.

Ioan Ovidiu Sabău va conduce pentru prima oară Rapidul într-un meci oficial. El şi-a avertizat jucătorii cu privire la agrisivitatea şi disciplina tactică a nordicilor. "Este un meci cu un adversar pe care nu l-as putea numi valoros, dar un adversar care trebuie respectat. Trebuie sa pregatim jocul cu foarte mare seriozitate pentru ca pot aparea surprize atunci cand te prezinti superficial", a declarat antrenorul rapidist în cadrul conferinţe de presă dinaintea jocului.

De cealaltă parte, antrenorul echipei MyPa, Toni Korkeakunnas se teme de faptul că temperatura ridicată de la Bucureşti le va pune probleme elevilor săi, dar crede în capacitatea echipei de a face un meci bun împotriva rapidiştilor. "Noi am jucat deja jumătate din meciurile din acest sezon şi acest lucru poate fi un avantaj pentru noi, avînd în vedere că pentru adversari acesta reprezintă primul meci oficial. Ştim că întîlnim o echipă dificilă, dar vom face tot posibilul să obţinem un rezultat pozitiv", a spus antrenorul finlandezilor.

Meciul Rapid-MyPa se joacă astăzi, de la 20:30, pe stadionul "Valentin Stănescu" din Giuleşti şi va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel