Procurorul Olaru dansând cu urșii lui Cămătaru

oana-stanciulescu
oana-stanciulescu

DIICOT-ul se ține de filme cu lei și urși! 

Abia se mijise de ziuă când trupele speciale și procurorii DIICOT descindeau la te miri cine prin București, sub lumina reflectoarelor. Toate televiziunile se îngălbeniseră, transmițând frenetic de la poarta lui Nuțu Cămătaru.

 Cîteva ore mai târziu, procurorul șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Codruț Olaru, prezenta bilanțul pe 2012, cu mare tam tam.

 Printre realizările de anul trecut, cea mai mare avusese loc doar cu câteva ore în urmă.

 Așa am aflat, de la domnul procuror șef Olaru, că începând din acea zi, cea a descinderii la Ferma de animale a fraților Cămătaru, dar și de prezentare de bilanț, ca o coincidență fericită, DIICOT a trecut la o nouă fază de investigare.

 Aceasta constă într-o schimbare de fond, de paradigmă – procurorii lui Olaru nu mai anchetează câte un clan răzleț sau persoane din clanuri, ci de la două în sus.

 Despre desantul de la Ferma animalelor lui Nuțu și a altor interlopi de prin București, Olaru spune că este vârful carierei sale ca procuror șef.

 „Din punctul meu de vedere această operațiune este probabil cea mai mare pe care am realizat-o pe teritoriul municipiului București, poate mai mare decât cea din 2004-2005 și au fost angrenate foarte multe forțe din sfera serviciilor și a Ministerului de Interne", a declarat la bilanț Codruț Olaru.

 Din păcate, însă, celebra mamă a lui Nuțu Cămătaru îi dă bilanțul peste cap. Cică leii dorm de vreo 15 ani în pat cu Nuțu, iar urșii îi mănâncă din gură tot cam de pe atunci.

 Întrebarea nerostită a mamei fraților Cămătaru este – de ce acum domnule Olaru?

 Poate pentru că procurorului șef îi expiră mandatul în fruntea DIICOT și ar mai vrea încă unul? E adevărat, se numără printre cei care îl au în suflet pe Nașu de la Cotroceni.

 Dar pentru artificii, nu strică și un film de mare audiență – Dansând cu urșii lu” Nuțu. Doar știe că stăpânului îi plac peliculele regizate și montate cu forțe proprii și cu regizori interni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel