Premiile OSCAR 2016. Levente Molnar, reacție după ce a aflat lista nominalizărilor

Actorul român Levente Molnar, care face parte din distribuţia filmului 'Son of Saul' - nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină - a declarat, pentru Agerpres, că munca la această producţie a însemnat, pentru el, 'tot ce poate să aibă cuvântul 'muncă' pozitiv'. 

'Tocmai am ajuns la Londra. A fost foarte mare bucuria', a declarat Levente Molnar, după anunţarea, joi, a nominalizărilor la Oscar.

Filmul 'Son of Saul' regizat de Laszlo Nemes (Ungaria) este nominalizat la Oscar, la categoria 'cel mai bun film într-o limbă străină, alta decât engleza', alături de 'Embrace of the Serpent' (Columbia), 'Mustang' (Franţa), 'Theeb' (Iordania) şi 'A War' (Danemarca).

Gala Oscar va avea loc pe 28 februarie, la Los Angeles. 'Dacă suntem sănătoşi, vom fi acolo', a spus actorul.

'Son of Saul' prezintă ororile din lagărul de concentrare de la Auschwitz.

Levente Molnar a spus că, artistic, lucrul la acest film a reprezentat pentru el o perioadă extraordinară. 'A fost o experienţă de muncă foarte bună. Doresc tuturor colegilor actori să li se întâmple ce mi s-a întâmplat mie. A fost o muncă bine pregătită, foarte focusată, foarte concentrată. A însemnat tot ce poate să aibă cuvântul 'muncă' pozitiv', a adăugat actorul.

El a spus că regretă că propunerea României la categoria 'cel mai bun film într-o limbă străină' nu a primit o nominalizare.

'Îmi pare foarte rău că filmul domnului Radu Jude, 'Aferim', nu a avut această şansă anul acesta. Era un film care merita', a spus el.

'Son of Saul' care a câştigat, duminică, Globul de Aur pentru 'cel mai bun film într-o limbă străină', va rula în cinematografele româneşti începând din 11 martie, iar Levente Molnar spune că îşi doreşte ca această producţie să creeze dialog. 'Mi-aş dori foarte mult să vedem acest film şi să discutăm foarte mult după vizionarea lui. Nu este un film uşor de văzut, este un film care merită discutat', a adăugat actorul.

Citește și: Premiile Oscar 2016: Lista nominalizărilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel