PNL, campanie ilegală în Sectorul 1

Jurnalistul Patrick André de Hillerin a publicat, pe pagina sa de Facebook, dovada că PNL a început campania electorală ilegală, deși nu are candidați oficial anunțați și nu a început campania electorală. 

Iată mesajul publicat de către jurnalistul Patrick André de Hillerin cu privire la scrisoare primită de un cunoscut de-ai săi de la Diana Tușa, posibilă viitoare candidată a PNL la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: 

"Doamna deputat Diana Tuşa, 

Sincer, încep să vă admir. Luată așa, în grabă, nu păreți decât o carieristă banală, lipsită de scrupule, care și-a fixat niște obiective ce-o cam depășesc, dar până acum i-a mers de minune și speră că-i va merge așa și în continuare.

De ce vă admir? Pentru încăpățânarea de care dați dovadă în a-i considera pe potențialii dumneavoastră alegători proști. Foarte proști, de fapt.

Le aruncați niște banalități, le promiteți că-i veți îndatora și mai tare, investind în continuare bani împrumutați în reabilitarea termică începută de Chiliman, și vă așteptați ca ei să se bucure precum niște preșcolari în fața unei acadele oferite de un pedofil.

Dar proști-proști de tot îi considerați atunci când le spuneți că toată desfășurarea de forțe din sector (bannere, panouri) este "campanie internă în PNL". Pe bune? Adică oamenii habar n-au că sediul partidului nu chiar întregul sector?

Aaa, și să vorbim puțin și despre scrisorile pe care ați început să le trimiteți locuitorilor Sectorului

1. Și acolo vorbiți despre campania internă, deși nu trimiteți scrisorile alea doar membrilor de partid. Scrisoarea pe care o vedeți mai jos a ajuns la niște oameni care nu au legătură cu PNL. Poate ar fi votat partidul, nu i-am întreabt, dar în niciun caz nu sunt interesați de campania "internă".

Deci, cum spuneam, vă admir pentru modul ăsta aproape regal în care îi desconsiderați pe potențialii dumneavoastră alegători. Deși există posibilitatea ca acest val costisitor de scrisori să nu fie vina dumneavoastră. Se prea poate ca Iosif Buble (îl știți, hoțul) să vă fi furat baza de date cu membrii PNL din Sectorul 1 și s-o fi înlocuit cu o bază de date care-i cuprinde pe toți locuitorii.
Caz în care nu mai e nimic de admirat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel