EXCLUSIV  Până când a fost Guvernul Cîțu ”guvernul lui” Iohannis. Năsui: Nu l-aș mai vota președinte. Am suferit un ȘOC

Până când a fost Guvernul Cîțu ”guvernul lui” Iohannis. Năsui: Nu l-aș mai vota președinte. Am suferit un ȘOC / Foto: Administrația Prezidențială
Până când a fost Guvernul Cîțu ”guvernul lui” Iohannis. Năsui: Nu l-aș mai vota președinte. Am suferit un ȘOC / Foto: Administrația Prezidențială

Liderul USR, Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei în Guvernul Cîțu, a declarat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că nu l-ar mai vota președinte pe Klaus Iohannis.

Liderul USR, Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei în Guvernul Cîțu și vicepreședinte al formațiunii conduse de Dacian Cioloș, a fost întrebat de către Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii ”Ce se întâmplă?” de la DC NEWS TV, dacă l-ar mai vota președinte pe Klaus Iohannis.

”Nu. Să știți că am defectul ăsta, vă dau răspunsuri scurte. E o dezamăgire în momentul în care vezi că într-o criză politică care este dublată de o criză epidemiologică, de fapt, triplată, de una epidemiologică și una economică, omul care are rolul instituțional de mediere și care ar trebui să sune toți președinții de partid, să-i pună la masă, să vadă exact calea de urmat, găsirea compromisului, pur și simplu are un dezinteres major. De fapt, sunt două posibilități. Fie are un dezinteres major, fie, de fapt, palma s-a bătut deja și nu se mai negociază decât prețul.”, a fost răspunsul dat de Claudiu Năsui.

Până când a fost Guvernul Cîțu ”guvernul lui” Iohannis

"Eu am insistat pe rolul domnului președinte în toată chestiunea asta, mai ales în momentele astea de criză profundă pentru că așa scrie la Constituție. Nu știu de ce iau încă în considerare Constituția, dar scrie acolo și doi, dânsul spunea la un moment dat, într-un discurs public: "Guvernul meu", că își dorește guvernul lui, ca să nu fie al PSD-ului. A fost guvernul lui sau a fost Guvernul coaliției până la urmă?", a intervenit Răzvan Dumitrescu.

"Aș zice că, într-o mare măsură, a fost guvernul lui. Până când... noi am suferit un șoc în momentul în care a fost remaniat Vlad Voiculescu fără nicio discuție în coaliție și aici ei au încercat să spună că de fapt am avut o discuție în coaliție. De fapt, știți cum e, a adus vorba, dar nu a rămas nimic și atunci ei au considerat că ăsta este acord în coaliție. Al doilea pas care a fost și cel care a generat dominoul care a dus la ieșirea noastră de la guvernare a fost PNDL. Bun, ne-ai remaniat un ministru unilateral, dar apoi nu poți să faci un furt atât de mare.", a spus Claudiu Năsui.

Vezi și: EXCLUSIV  PNDL 3, ”cusut cu ață albă”. Năsui: A GONIT fondurile UE din România. Au pus asfalt peste pământ, direct!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel