Oamenii Prințului Harry nu mai respectă NIMIC în Anglia: ”Absolut inacceptabil” ce au făcut în instanță. Ar vrea să revină în Regat, dar se TEME

Prințul Harry ar vrea să meargă în Regatul Unit împreună cu familia sa, dar se teme pentru siguranța lor. 

Prin urmare, Prințul Harry a depus o cerere de revizuire judiciară. El a cerut o revenire asupra unei decizii a Ministerului de Interne, decizie care-l împiedica să plătească, în sistem privat, protecția pentru el și pentru familia sa în timpul vizitei în Marea Britanie. Părți din revendicarea Prințului Harry rămân secrete din motive de securitate. 

Echipa juridică a Ducelui de Sussex a fost aspru criticată, fiind acuzată de o încălcare ”complet inacceptabilă” a regulilor instanței. 

Familia Harry - Meghan se simte amenințată în UK

Decizia din februarie 2020, pe care echipa Prințului Harry o contestă acum, îl împiedică să plătească pentru a primi protecția poliției pentru el și pentru familia sa în timpul unei vizite în Marea Britanie. Ducele ar vrea să-i aducă acasă pe Archie și pe fiica lui Lilibet, în vârstă de nouă luni, dar se teme că nu se vor putea întoarce, fiind prea periculos, a spus un reprezentant, conform SkyNews

Harry vrea să plătească în sistem privat protecția poliției, subliniind și că protecția sa privată din SUA nu are acces la informațiile secrete din Regatul Unit, necesare pentru a le asigura siguranța soției sale, Meghan, și celor doi copii, conform acestuia. 

Informații secrete, divulgate în solicitarea Prințului Harry



Unele dintre informațiile din dosar ”se  referă la aranjamentele de securitate puse în aplicare fie pentru reclamant, fie pentru alte persoane publice din Regatul Unit. Din motive evidente, informațiile despre astfel de chestiuni rămân de obicei confidențiale. Informațiile despre aceste chestiuni ar fi, în mod evident, de interes pentru oricine dorește să dăuneze unei persoane în sfera de aplicare a aranjamentelor de securitate și i-ar ajuta să pună cap la cap practicile anterioare în vederea anticipării prevederilor actuale sau viitoare de securitate.”

Judecătorul a criticat și echipa juridică a Prințului Harry în acest context, pentru a făcut publică hotărârea înainte de a fi publicată, procedura fiind ca aceste hotărâri să fie comunicate avocaților înainte de a fi aducă la cunoștința publicului. Reprezentanta Prințului Harry a răspuns că nu era sigură dacă încalcă regulile. Judecătorul i-a criticat gestul pe care l-a apreciat ”complet inacceptabil”, dar și o ”încălcare clară” a regulilor instanței, considerând că e inacceptabil și să ”vii fără scuze la tribunal”. Reprezentanta legală și-a cerut apoi scuze pentru că nu s-a gândit pe deplin înainte de a trimite mail-uri cu hotărârea luată de instanță. 

Avocatul Ministerului de Interne a apreciat ca ”irelevantă” solicitarea Prințului Harry. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel