Urmărește emisiunea live


Nu e bine, domnule Igaș! Nu e deloc bine, doamnelor! Și domnilor!

Ultima dezvaluire este cutremuratoare. Si ar trebui urgent sa fie adusa la cunostinta partenerilor UE. Pentru ca sa vada si ei cine sunt reprezentantii regimului Basescu. Si despre ce fel de justitie vorbesc ei. Eu unul nu ma mir absolut deloc ca Traian Igas, fostul ministru de Interne in Guvernul Boc, a fost prins cu cioara vopsita. Si inca rau de tot. Ce face DNA? Tace si acum? Aplica din nou politica strutului?

 Fostul ministru de Interne, Traian Igas, adica omul pus sa vegheze la respectarea legii sub Guvernul Boc, cel mai slab guvern al Romaniei din trecut, prezent si din viitor, a fost prins la furat. Fostul contrabandist de tigari de la granita de vest, care si-a luat cu mare intarziere Bacalaureatul si si-a facut facultatea la fara frecventa, a fost promovat, probabil tocmai din aceste motive, ministru de Interne. Pozitie extrem de puternica, din care, dincolo de vraistea pe care a facut-o in Politie si Jandarmerie, ca sa nu mai vorbim de administratia publica locala, si-a continuat nestingherit, sub umbrela functiei, vechile practici. Si ce dezvaluie presa? Pe scurt, ca acest functionar public, unic actionar al unei firme, si-a ctitorit, intre multe altele, si un hotel. Nedeclarandu-l. Asa cum prevede legea. Si nedeclarand cheltuielile. L-a ctitorit, vezi Doamne, in regie proprie. Dar din ce bani? Din leafa de ministru? Imposibil! Daca nu justifica provenienta banilor, cu acte in regula, rezulta ca ditamai hotelul este rezultatul unor acte de coruptie.

 Domnul Igas ar fi intr-o mare incurcatura daca sefii marilor parchete ar fi cu adevarat independenti. Daca nu s-ar afla acolo oamenii lui Traian Basescu. Cat timp nu se schimba nimic in marile parchete, Traian Igas e la adapost. Si cine stie cate lucruri si-a mai tras el in vizuina. Nu este singurul in aceasta situatie.

Citește mai multe pe Corect News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel