EXCLUSIV  Neosclavagismul - viitorul noii ordini globale!

Foto: vanityfair.com
Foto: vanityfair.com

Am scris prima parte despre acest concept ce imi provoaca fiori numai cand ma gandesc, si astazi reiau nu pentru ca imi doresc, ci pentru ca incepe sa devina tot mai mult realitate...

Conceptul de neosclavagism implica o intoarcere la cele mai negre si umilitoare forme de manifestare a fiintei umane. Epoca sclavagista a marcat in istoria omenirii momentul maxim de exploatare, folosire, tortura si abrutizare a fiintei umane. Nu ca Inchizitia sau razboaiele mondiale nu au fost perioade la fel de negre pentru umanitate.

Insa in ultimii 70 de ani omenirea parea sa invete ca respectul pentru umanitate este sfant si la nivel global, fara cazuri punctuale, sclavagismul a disparut in forma sa bruta.

In ultimul deceniu insa involutia omenirii devine tot mai accentuata iar paradoxul intoarcerii la forme primitive de organizare si conducere a societatii se dezvolta si va deveni, din punctul meu de vedere, o realitate globala in urmatorul deceniu.

Neosclavagismul implica o imbinare a progresului in stiinta ca forma de evolutie a inteligentei cu "reafirmarea" instinctelor primitive ale omenirii de dominare personala, etnica, culturala, fizica, nationala.

Odata cu "decesul democratiei" in SUA prin alegerea lui Donald Trump, ideea de umanitate, toleranta, acceptare si invatare reciproca dispare incet, dar sigur. Democratia, cu toate relele ei, este singurul regim global care a tinut omenirea intr-un oarecare echilibru al valorilor umane. Respectul pentru celalalt, acceptarea diversitatii, infranarea instinctului animalic de "rasarire" a SUPERIORITATII au fost domolite prin globalizarea democratiei.

Neosclavagismul va imbraca cele mai urate forme de manifestare cu un impact chiar mai puternic asupra umanitatii decat era sclavagista. Pentru ca atunci "randuiala" era acceptata si stabilita. Sclavii se nasteau sclavi, iar asteptarile lor pentru o viata libera erau limitate. Numai excesele uluitor de barbare ale "stapanilor" au mai generat revolte si rascoale, satui de chinurile fizice si psihice la care erau supusi.

Astazi impactul noii ere va fi devastator pentru omenire: oameni nascuti liberi, in varful piramidei de dezvoltare si plini de tehnica ce amplifica cunoasterea si refuzul supunerii fata de orice vor experimenta viata si ororile propriilor semeni, intorsi cu mii de ani in urma pentru satisfacerea instictelor primare.

Sclavia moderna exista deja astazi, existand chiar si o organizatie globala de combatere a sclaviei moderne. Insa acesta este doar inceputul. Procesul de reversibilitate a asteptarilor oamenilor si liderilor a inceput deja, iar razboaiele ce va sa vina nu vor mai fi unele cu iz ideologic, ci strict pentru ocuparea de resurse si exploatare umana.
Nici laptopul, tableta, comunicarea inteligenta sau cladirile moderne nu ne vor apara de rautatea si pornirile inumane ale "cuceritorilor"... se va reinstala dreptul de viata si de moarte asupra populatiilor cucerite cu o intensitate de exploatare inzecita fata de era sclavagista.

Iar cauzele sunt diverse:
- restrangerea resurselor si consumul aberant al unei omeniri ce se dezumanizeaza si se dezbara de valori, imbracand astfel haina unor oameni goi pe dinauntru ce nu mai sunt multumiti de nimic material;
- prostirea populatiilor prin alimentarea cu obiective si scopuri ce-i indeparteaza total de baza EVOLUTIEI UMANE: IUBIREA APROAPELUI, IERTAREA, ETC.;
- afirmarea EU-lui ca motiv de existenta impotriva celorlalti si alimentarea acestuia cu ignoranta si superficialitate;
- disparitia marilor lideri ai omenirii din perioada de aur a democrariei si inlocuirea cu pseudo lideri fara viziune si valori, dominati doar de dorinta de a domina, de a se deveni stapani si de a se pastra.
Pentru cateva mostre de neosclavagism, va reliefez cateva exemple contemporane: Regiunile separatiste din Ucraina unde "ocupantii" omoara, violeaza, exploateaza restul populatiei dupa bunul plac, fara ca majoritatea faptelor sa fie cunoscute macar, cu atat mai putin pedepsite.Al doilea ar fi ALEP, orasul distrus aproape in intregime intr-un razboi care a scos la iveala tot ce este mai urat in om: sclavie sexuala a cuceritorilor, dreptul de viata si de moarte asupra celor cuceriti, masacre, exploatare si experimente greu de imaginat in 2017.

Pot continua cu exemplele, insa nu este cazul pentru ca pot fi identificate si analizate usor.

Pornind insa de aici, nu pot sa nu observ involutia liderilor si popoarelor si ceea ce urneaza. Asa ca ma opresc la cateva intrebari:

1. Cum va arata oare o invazie a Chinei in Europa sau chiar in India sau Japonia? (Deja China pregateste o invazie "limitata" si "temporara: a Indiei. Ce o mai insemna si asta, numai ei stiu)
2. Cum vor arata populatiile ocupate de Turcia lui Erdogan? Cat de mult va conta viata unui roman, de exemplu, daca viata a sute de mii de turci nu are nicio valoare?
3. Cati stiu ororile si sclavia, in forma cea mai dura posibila, manifestate in razboiul din Siria si intreg Orientul Mijlociu? Cate femei au fost transformate in sclave iar restul familiilor ucise doar pt placerile instinctive ale "ocupantilor"?!!!
4. Oare razboaiele din Orient de acum, indiferent ca vorbim de Qatar, Yemen, Arabia Saudita, Irak, etc., se duc cu demnitate si respect fata de civili si fiinta umana? NU. Sunt razboaie barbare in care sclavia civililor este o forma de multumire si implinire a omului "modern".
6. Izbucnirea razboiului cu Coreea de Nord si antrenarea Chinei, Japoniei, Coreei de Sud la ce poate conduce? Care este gradul de tolerare umana in caz de razboi? ZERO. Populatiile vor fi inrobite si demonii trecutului si crimele comise in istorie vor "INVIA". Si asta pentru ca OMUL nu mai poate fi multumit de dominarea tehnologiei. Are nevoie din nou de dominarea oamenilor.
7. Aparitia si mentinerea "Despotilor luminati" incepand cu Trump, Erdogan.... si terminand cu Putin sau mai micul si frustratul Orban, catre ce poate conduce? Mese rotunde si negocieri politicoase? NU. Razboaie cu finalitate dramatica pentru civilii ce vor experimenta neosclavagismul....

Din pacate exemplele sunt multe, dar ma opresc aici. Nu mai pun intrebarea cum ar fi tratata populatia romana sub dominatia "poporului rus" pentru ca aici avem deja raspunsul in istoria recenta: "davai ceas", "davai femeia" ...

Insa mult mai grav decat Despotii Luminati mi se pare prefigurarea ciocnirii religiilor si culturilor. In Europa, in urmatorii ani, va incepe un razboi cu rezultate imprevizibile intre islam si crestinism. Dupa secole de dominare a coloniilor din Africa sau Orient istoria se razbuna si va genera un razboi intern urias care nu va cunoaste limite in exploatarea europenilor. Primele exemple se vad deja in Germania si in alte state europene unde deja femeile si barbatii crestini si albi sunt maltratati cu bestialitate.

Mai grav BISERICA ortodoxa si catolica in loc sa prevada pericolul imediat al acestei coliziuni si sa se uneasca pare a se cantona in orgolii istorice.

Asa ca viitorul omenirii, DACA omenirea nu isi va recapata valorile morale, va fi unul de un dramatism nemaintalnit in istoria omenirii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel