Moțiunea simplă, RESTITUITĂ PNL-ului. Abuz al PSD?

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis să retragă de pe ordinea de zi moțiunea simplă depusă de PNL. Intitulată ”România în beznă, PSD şi ALDE fură curent”, moțiunea conţine ”solicitări imperative” către premier, a anunţat Ioana Bran, secretar al Camerei.

”Moţiunea simplă depusă de grupul PNL a fost retrasă de pe ordinea de zi, având în vedere că în textul moţiunii se observă solicitări imperative aduse premierului. S-a retras de pe ordinea de zi în ideea de a nu fi respinsă şi a da posibilitatea iniţiatorilor de a corecta textul moţiunii. Aceste adresări imperative sunt contrar celor statuate de Curtea Constituţională prin decizia 148/2007. Biroul permanent a votat retragerea ei de pe ordinea de zi”, a precizat Ioana Bran după şedinţa conducerii Camerei.

Abuz al PSD? 

Deputatul liberal Victor Paul Dobre a declarat că returnarea moţiunii reprezintă ”un abuz al PSD, o evitare a dezbaterii unui subiect important pentru populaţie în pragul iernii”. 

Conducerea grupului liberal urmează să ia o decizie în privinţa modificării sau nu a textului moţiunii. ”Din punctul meu de vedere, nu ar trebui să modificăm pentru că nu există motivaţie. PSD nu face decât să evite o dezbatere”, a adăugat Victor Paul Dobre.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel