Mircea Lucescu a dat lovitura la Zenit Sankt Petersburg

Slovacul Robert Mak s-a înţeles cu Zenit Sankt Petersburg pentru 3.500.000 milioane de euro pentru o perioadă de 4 ani, scrie DigiSport.

UPDATE:  Mircea Lucescu a câștigat primul trofeu cu Zenit Sankt Petersburg, formația pe care o pregătește din această vară impunându-se sâmbătă în Supercupa Rusiei la fotbal, după ce a trecut cu 1-0 (1-0) de ȚSKA Moscova.

Unicul gol a fost semnat în minutul 22, de brazilianul Mauricio, din pasa lui Iusupov. Zenit, câștigătoarea Cupei Rusiei, și ȚSKA, deținătoarea titlului de campioană, s-au întâlnit pe Arena Lokomotiv din Moscova.

Pentru Zenit au evoluat următorii jucători: Lodîghin — Smolnikov, Garay, Neto, Criscito — Iusupov (Djordjevic, 80), Mauricio, Garcia, Kokorin (Jirkov, 66) — Șatov — Dziuba (Kerjakov, 66).

Știrea inițială:

Robert Mak, de 25 de ani,  poate evolua ca mijlocaş de bandă, dar şi ca atacant. Contractul a fost parafat în cursul zilei de vineri, iar Mak se declară entuziasmat de mutarea făcută, spunând că are planuri mari în sezonul care stă să înceapă.

Tomas Hubocan și Martin Skrtel, colegii lui Mak de la naţionala Slovaciei, l-au anunţat că Zenit este un club cu pretenţii şi că în acest nou sezon vor reuşi să câştige titlul. „Mă simt bine! Zenit este una dintre cele mai mari cluburi din Europa, mai ales din Rusia, așa că acum mă simt foarte entuziasmat. Știu o mulțime despre Zenit, pentru că am vorbit cu Tomas Hubocan și Martin Skrtel și mi-au spus multe despre club și oraș. Ei mi-au explicat la ce să mă aştept şi că Zenit va ieşi campioană", a spus fotbalistul despre discuţia avută cu cei doi colegi,  trecuţi și ei pe la Zenit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel