Mircea Badea arată spre alt englez după finala EURO 2020. "Fii atent ce fiţăraie. A dat un şut în burtă mingii şi nimeni nu îi zice nimic"

Facebook Mircea Badea
Facebook Mircea Badea

Mircea Badea a reacţionat după finala EURO 2020, pierdută de Anglia la penalty-uri în faţa Italiei. Acesta spune că nu Bukayo Saka este vinovat de pierderea trofeului, aşa cum titrează o bună parte din publicaţiile internaţionale, ci un alt jucător. 

Acesta spune că Marcus Rashford, fotbalistul lui Manchester United, este principalul vinovat pentru ratarea trofeului de către Anglia. 

"Am văzut că foarte multă lume este extrem de nervoasă, dar rău de tot, pe Saka. Că ia uite, că l-a băgat antrenorul pe copilul de 19 ani. De parcă ziceai că nu a mai dat niciodată cu piciorul în minge. Eu nu am văzut pe nimeni supărat că cu un minut înainte şi-a bătut joc de meci Rashford. Ai văzut cum a dat ăla de la 11 metri? Saka nu a tras extraordinar, dar nici prost. Şi-a bătut joc Rashford, pur şi simplu. 

VEZI Bukayo Saka, lăudat în presa din Anglia, după ratarea finală de la EURO. "Elevul de 10 căruia nu i-a fost niciodată teamă să îşi asume responsabilitatea"

Eu şi pe Ianis Hagi l-am întrebat, când a fost la Sinteza Zilei, dacă se dă amendă sau se întâmplă ceva nasol dacă se dă un 11 metri ca un 11 metri? Pur şi simplu, fără să faci harneli. Harry Kane, care a dat primul, cu nişte meciuri înainte, dăduse prost. A venit acum şi a tras tare, în plasa laterală. Putea să fie mama lu' tata lu' portar, că nu o scotea. Apropo, portarii extraordinari amândoi. Saka nu a tras prost, Rashford şi-a bătut joc. Eu nu am auzit numele ăsta după finală! Toată lumea e cu Saka. De ce? La penalty-ul dat de Rashford, noi puteam fi în poartă, cu pantofi de tablă, legaţi la ochi şi cu spatele, că tot aia era. Deci cum aşa? Şi-a aranjat tricoul, fii atent ce fiţăraie a făcut. Ce a fost asta? Prosteala asta?", a spus Mircea Badea. 

VEZI Prințul William, SCÂRBIT după Anglia - Italia. Southgate: De neiertat/ Johnson: Teribil abuz, să le fie rușine!

"Periniţa. Faci fente ca să derutezi portarul!", a replicat Radu Tudor. 

"Râde lumea! L-a derutat până a dat în bară. S-a derutat pe el însuşi. E dansul găinii fără cap. E o modă la ăştia. Cu cât eşti mai bine plătit, trebuie să faci fiţăraie. Pur şi simplu a dat un şut în burtă mingii. Şi nimeni nu îi zice nimic. Toată lumea zice de Saka!", a completat Mircea Badea. 

Iată ratarea lui Marcus Rashford în clipul de mai jos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel