Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru 10-16 iulie

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la ”Adevăruri ascunse”, ce surprize au pregătit runele pentru săptămâna care urmează. 

Iată previziunile runelor pentru perioada 10-16 iulie: 

Berbec: Dacă săptămâna care s-a încheiat a fost mai puțin benefică pentru ei, acum au protecție divină în tot ceea ce fac, poate să-și rezolve toate problemele. 

Taur: Aici e aici! Are o săptămână puțin mai complicată, în care va trebui să-și mobilizeze forțele, să aibă și forță și tărie și putere. Sunt multe lucruri care au săpat în conștient sau subconștient. Taurii au o problemă și trebuie să fie puternici. 

Gemeni: Sunt sfătuiți să aibă un pic de răbdare, să aștepte pentru că vor veni niște schimbări foarte importante curând, care îi vor motiva. Datoria lor este să nu se mai împrăștie. 

Rac: A avut o săptămână bună, dar acum are o săptămână fantastic de bună, pentru că va primi o mulțime de cadouri, pe lângă veștile bune, dar și o sumă de bani consistentă, poate o mărire. Banii vin, cadourile vin, bucurați-vă că vin și veștile bune. 

Leu: Are un sfat fantastic: să lase toate problemele și grijile legate de trecut în urmă, să se pregătească pentru o perioadă extraordinar de benefică. 

Fecioară: Are un mister, o nebuloasă în jurul ei, sunt o mulțime de adevăruri ascunse, dar va trebui să le scoată la iveală pentru că Dumnezeu este lângă ea, o protejează, e protejată de divinitate, dar va trebui să răsufle. 

Balanțe: Hai să ne relaxăm săptămâna viitoare și să lăsăm grijile vizavi de starea de sănătate a unor persoane din jurul nostru, pentru că au sănătate fantastic de bună, dar poate am uitat de ei, ce ar fi să-i sunăm să-i întrebăm ce mai fac. 

Scorpion: Au o săptămână în care vor încerca să înceapă o nouă viață, pe toate planurile. 

Săgetător: Încă au săptămâni agitate, vor găsi rezolvarea tuturor problemelor care-i frământă, atât timp cât vor discuta cu ceilalți membri ai familiei. Să împărtășească și necazurile și bucuriile. 

Capricorn: Este pus să susțină o mică bătălie cu cei din jur. Să se tempereze, să nu reacționeze. 

Vărsător: Își amintește cineva de ei că-i stimează, că-i respectă. 

Pești: E perioada în care primesc multe mesaje. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel