Mihai Răzvan Ungureanu: Ce factori ar putea duce la distrugerea marelui PNL

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, actualmente membru PNL, a dezvăluit în exclusivitate pentru DCNews factorii care ar putea duce la distrugerea marelui partid de dreapta proaspăt format.

Vezi și: EXCLUSIV: "Urmează momente critice pentru Guvernul Ponta"

MRU a explicat că sunt două motive care ar putea duce la distrugerea marelui PNL: repetarea greșelilor din perioada de guvernare și valorificarea aceleiași resurse umane din timpul petrecut la putere de cele două formațiuni fuzionate.

Vezi AICI interviul integral

"Campania în sine și felul în care s-a încheiat au arătat că dacă într-adevăr contează ceva, dincolo de votul îndreptat spre o personalitate politică, este votul anti-sistem. Votul anti-sistem n-a fost un vot anti-Ponta neaparat sau un vot anti-PSD. A fost un vot care a amendat o clasă politică în integralitatea sa. Și aici sunt câteva lecții pe care inclusiv marele Partid Național Liberal, în opinia mea, trebuie să le tragă. Nu știu dacă o să mă fac eu iubit pentru ce spun acum, dar până la urmă cred că ăsta este adevărul. Și au spus-o în câteva rânduri și co-președinții Partidului. Ambele partide, și PNL și PDL au fost la guvernare. Repetarea greșelilor din perioada de guvernare va duce, inevitabil, la distrugerea acestui proiect frumos care se numește fuziunea într-un mare partid de centru dreapta.

Doi: valorificarea aceleiași resurse umane ca în perioada în care PNL și PDL au fost la putere nu creează condiția împrospătării politice", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, la DCNews Live.

Citește și: EXCLUSIV! Arhiva ANRP a fost INCENDIATĂ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel