Mesaj SINISTRU de Înviere: ”Paști otrăvit”. FAKE NEWS de proporții rostogolit cu viteză ULUITOARE!

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Pe Facebook circulă un mesaj șocant de Sfintele Paști! ”Nu mâncați Paștile! Au fost stropite cu o substanță ca să ne omoare!”.

Oamenii își bat joc de naivitatea unora și transmit mesaje sinistre în noaptea Sfântă de Înviere. Circulă mesaje false care au un singur scop: să stârnească panică în rândul populației pe un fond extrem de sensibil generat de pandemie! În număr foarte mare, sunt distribuite postări în care se anunță că ”o familie a murit după ce mâncat bucățele de pâine împărțite credincioșilor”.

”Nu mâncați din paste este stropit cu ceva sa omoare lumea fraților distribuiti maxim sa se audă peste tot nu e de gluma fraților”, a scris o internaută care a transmis live mesajul prin care a anunțat că: ”A murit lumea după ce a mâncat din pâinile alea! S-a anunțat deja că după Paști vor fi foarte multe decese”.

”Baii să nu dati la copii paște ca e otrăvit au murit copii de la paste e stropit cu otravă pe bune nu e glumă”, este alt mesaj care circulă pe Facebook.

”Nu luati (mancati)Paște pt ca este stropit!!”, a scris un alt internaut.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

NU DAȚI CREZARE UNOR ASTFEL DE MESAJE! SUNT FAKE NEWS-URI ȘI SINGURUL LOR SCOP ESTE SĂ DECREDIBILIEZE BISERICA, OAMENII DE BUNĂ CREDINȚĂ CARE S-AU BUCURAT DE ÎNVIEREA DOMNULUI ȘI SĂ ÎȘI BATĂ JOC DE VOLUNTARII CARE AU DISTRIBUIT PAȘTILE ȘI LUMINA SFÂNTĂ! Nu a existat niciun deces din cauza Sfintelor Paști! Postările respective pot fi raportate pentru a opri răspândirea fake news-ului. Știrile false sunt cel puțin la fel de periculoase precum pandemia de coronavirus.

Aceste mesaje s-au distribuit cu o viteză uluitoare, în număr foarte mare, pe rețelele sociale. Informați-vă doar din surse OFICIALE!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel