Melodia Despacito, detronată

Despacito - Clandestino
Despacito - Clandestino

Melodia "Despacito", un adevărat fenomen care a strâns miliarde de vizualizări pe YouTube a fost detronată. 

'Clandestino', cea mai recentă colaborare dintre Shakira şi Maluma, a detronat 'Despacito' ca piesa în limba spaniolă cea mai vândută în SUA, potrivit anunţului făcut marţi de Billboard, care înregistrează popularitatea temelor muzicale din această ţară, relatează EFE. 

'Clandestino' este cea de-a treia colaborare a celor doi artişti columbieni: este vorba de un 'trap' senzual lansat anticipat ca urmare a unei scurgeri pe internet săptămâna trecută. Este de asemenea lansarea care a atins cea mai înaltă poziţie pe lista pieselor latino cele mai populare, cele mai vândute şi difuzate în 'streaming' sau la radio, noua piesă debutând pe locul 17. 

Iar veştile bune pentru Shakira şi Maluma nu se încheie aici. 'El Dorado', noul album pe care cântăreaţa columbiană l-a lansat anul trecut, rămâne pe primul loc al albumelor latin-pop cele mai vândute şi al patrulea cel mai popular în limba spaniolă. 

La rândul său, 'F.A.M.E.' (2018), cea mai recentă producţie discografică a lui Maluma, este al treilea album în spaniolă cel mai vândut, în timp ce noua lui piesă 'El Préstamo' continuă să urce pe cele mai înalte poziţii, ajungând pe locul trei. Ambii artişti se află în turnee mondiale, El Dorado Tour, pentru Shakira, şi F.A.M.E Tour, pentru Maluma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel