Marius Copil a pierdut meciul cu Damir Dzumhur, în primul tur la BRD Năstase Țiriac Trophy

Marius Copil
Marius Copil

Marius Copil a fost învins de bosniacul Damir Dzumhur cu 6-1, 3-6, 6-2, luni, la Arenele BNR din Capitală, în runda inaugurală a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy.

Copil (25 ani, 186 ATP), beneficiarul unui wildcard, a cedat după o oră și 39 de minute în fața unui jucător de 23 de ani, aflat pe locul 82 în lume.

Dzumhur reușise săptămâna trecută o victorie de senzație la Monte Carlo, în fața cehului Tomas Berdych, cu 6-4, 6-7 (1), 6-3, după o evoluție remarcabilă la Miami, unde Dzumhur a trecut de Rafael Nadal, care a abandonat la scorul de 2-6, 5-4, 3-0 pentru bosniac.

Marius Copil nu și-a găsit cadența niciun moment în primul set, pe care l-a cedat fără drept de apel cu 1-6. Jucătorul arădean a evoluat mai bine în setul al doilea, impunându-se cu 6-3. În decisiv, Copil a început din nou slab și a fost condus cu 3-0, iar apoi nu a mai reușit să revină în joc. De remarcat că bosniacul a suferit o ușoară entorsă la genunchiul drept la scorul de 2-0 în setul al treilea și 15-0, acuzând dureri mari. Deși părea că nu va mai putea continua, Dzumhur a primit îngrijiri medicale timp de șapte minute, iar apoi a putut continua fără probleme jocul, calificându-se în optimi.

Luni a pierdut și celălalt român de pe tabloul ce simplu, Adrian Ungur, învins de argentinianul Guido Pella, cu 7-5, 6-2.

Ungur și Copil vor primi fiecare un cec de 4.680 euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel