EXCLUSIV  Mare atenţie în casă, săptămâna aceasta! Astrologul DC News, AVERTISMENT pentru o zodie

Daniela Simulescu, astrologul DC News, îi avertizează pe nativii unei zodii că s-ar putea ca săptămâna aceasta să aibă ceva probleme în casă: defecţiuni, stricăciuni, chestiuni care necesită reparaţii urgente.

"Să vă uitaţi foarte bine prin casă. Mă gândesc la mobilă, la electrocasnice, la ţevi, la tot ceea ce simţiţi la un moment dat că s-ar putea să nu mai funcţioneze şi să preveniţi. Dacă nu, mulţi dintre voi se vor trezi cu tot felul de situaţii în care s-a stricat cuptorul, frigiderul, nu mai funcţionează aerul condiţionat. Aveţi foarte multe reparaţii şi foarte multe stricăciuni. Nu o să vă convină dar înseamnă că trebuia să se întâmple lucrul acesta.

În carieră primiţi vizibilitate. E un lucru nemaipomenit, dar vine şi cu nişte preţuri, va trebui să faceţi nişte compromisuri care, initial, nu vă vor conveni. Vă veţi simţi puşi pe jar şi o să consideraţi că viaţa e cam nedreaptă. Dar cred că le daţi mai multă importanţă decât ar trebui. Nu vă certaţi cu colegii, nu consideraţi că acele compromisuri le duceţi până la sfârşitul vieţii", le transmite Daniela Simulescu Scorpionilor sau celor cu ascendentul în Scorpion.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel