EXCLUSIV  Luptă teribilă pentru Oana Zamfir. "Eram sfătuită să plec"

Oana Zamfir s-a luptat cu trombofilia și a povestit în exclusivitate pentru DCNews lupta pe care a dus-o cu această afecțiune. Jurnalista Antenei 3 se declară un caz fericit.     

"Sunt un caz fericit în primul rând pentru că mi-am permis niște analize care se efectuau doar în privat și costau semnificativ. Sunt un caz fericit pentru că am avut parte de medici extraordinari, buni cunoscători ai problemei mele de sănătate, dar și foarte buni psihologi. După care contactul meu cu spitalele în care am fost este foarte bun" ", a declarat Oana Zamfir la interviurile DCNews. 

Jurnalista spune că a fost sfătuită să se trateze în străinătate pentru că sarcina era foarte complicată, având hemoragii, pe fondul trombofiliei, însă a ales România. 

"La momentul respectiv, în care m-am confruntat cu această problemă eram sfătuită să plec în străinătate, am avut mare încredere și am avut-o pentru că mi-au furnizat-o, dată de competență. 

Am fost un caz cu foarte multe riscuri și astăzi ma bucur să vă spun așa: că în urma cazului meu care a devenit public, la spitalul Universitar s-a făcut un proiect. Au primit o finanțare de la Guvernul norvegian, pentru că medicii au mers mai departe și au înțeles să facă un lucru bun: să ia această aparatură în Spitalul Universitar astfel încât cel puțin pentru o categorie de oameni să existe analize gratuite pentru că miniștrii de atunci, Bănicioiu și Teodorovici, au pus umărul să se aducă acei bani de la Guvernul Norvegiei, pentru că mai departe, acum, sperăm să se meargă mai departe cu acest proiect astfel încât să beneficieze de această aparatură toate femeile cu această problemă și ajungem apoi și la bărbați, pentru că și ei au aceeași problemă și riscă accidente vasculare și infarcturi în loc să se salveze cu o simplă aspirină," a mai spus Oana Zamfir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel