Loterie cu premii de 5 MILIOANE de dolari pentru cei care se VACCINEAZĂ anti-COVID

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Într-o țară  a fost organizată loterie cu premii de cinci milioane de dolari pentru cei care se vaccinează anti-COVID. 

Guvernatorul statului american Ohio a direcționat cinci milioane de dolari din fondurile de combatere a pandemiei pentru o loterie deschisă celor care se vaccinează, transmite ABC NEWS. Acesta este unul dintre cele mai mari stimulente anunțate de un stat pentru cei imunizați. Astfel, cinci persoane vaccinate împotriva coronavirusului vor câștiga câte 1 milion de dolari fiecare. Startul loteriei va fi dat pe 26 mai și în fiecare săptămână va fi dat câte un premiu.

"Știu că unii ar putea spune:" DeWine, ești nebun! Această idee este o risipă de bani, dar fiecare doză de vaccin expirată este o viață pierdută din cauza COVID-19. ", a spus guvernatorul Mike DeWine. 

Cei care n-au împlinit 17 ani şi se vaccinează pot câştiga o bursă la o universitate de stat din Ohio, un câştig preţios în această ţară, în care educaţia superioară este foarte scumpă. Deși și alte state au anunțat fie măsuri de relaxare, fie stimulente pentru cei imunizați, guvernatorul statului Ohio pare că  i-a întrecut pe toţi.

 

Condiții de participare

 

Statul va extrage numele din baza de date de înregistrare a alegătorilor publică a secretarului de stat din Ohio. Oamenii se pot înscrie și printr-un portal online. Câștigătorii trebuie să fie rezidenți din Ohio, cu vârsta de cel puțin 18 ani în ziua extragerii și să fie vaccinați înainte de extragere.

Premiile vor fi datele de Loteria Ohio, cu bani proveniți din fondurile federale existente de ajutor COVID-19, a spus guvernatorul.

De asemenea, statul va organiza o loterie săptămânală începând cu 26 mai pentru cei de 17 ani și mai tineri care au primit vaccinul COVID-19. Cinci câștigători vor primi o bursă completă de patru ani la o universitate din statul Ohio, care include școlarizare, cazare și cărți, a anunțat DeWine.

VEZI ȘI: O bere, o prăjitură sau 100 de dolari, printre stimulentele acordate în SUA celor care fac vaccinul anti-COVID

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel