Lazio s-a calificat în optimile Ligii Campionilor, după un meci dramatic

Lazio s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu FC Bruges, 2-2, marţi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în ultima etapă a Grupei F.

Lazio, care a început cu fundaşul român Ştefan Radu pe banca de rezerve, a deschis scorul prin Joaquin Correa (12), dar belgienii au egalat prin Ruud Vormer (15). Ciro Immobile (27 - penalty) a adus din nou echipa gazdă în avantaj.

FC Bruges a egalat pe final, prin Hans Vanaken (76), deşi juca în zece oameni din min. 39, când a fost eliminat Eduard Sobol, pentru al doilea cartonaş galben.

Radu a fost introdus la pauză, în locul olandezului Wesley Hoedt



Finalul a fost dramatic, cu oaspeţii trimiţând mingea în bară în ultimele momente ale meciului, prin De Ketelaere. Lazio s-a calificat în optimile Champions League pentru prima oară în ultimii 21 de ani.

În celălalt meci al grupei, Borussia Dortmund, care era deja calificată în faza următoare, a dispus cu 2-1 de Zenit Sankt Petersburg. Campioana Rusiei a marcat prima, prin argentinianul Sebastian Driussi (16), Borussia reuşind să întoarcă rezultatul în ultima jumătate de oră, când au punctat polonezul Lukasz Piszczek (68) şi belgianul Axel Witsel (78).

Meciul a fost arbitrat de românul Istvan Kovacs, arbitri asistenţi fiind Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial, Marius Avram. Fotbalistul de origine cameruneză Youssoufa Moukoko a devenit, la 16 ani şi 18 zile, cel mai tânăr jucător care evoluează în UEFA Champions League, în min. 58, când a intrat la Borussia în locul lui Passlack, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel