Laura Kaeppeler este noua Miss America

missamerica2012
missamerica2012

Tânăra Laura Kaeppeler, Miss Wisconsin, în vârstă de 23 de ani, a câștigat, sâmbătă, la Las Vegas, titlul de  Miss America, precum și o bursă de şcolarizare în valoare de 50.000 de dolari, devansându-le pe  Betty Thompson, Miss Oklahoma, și pe Kaitlyn Monte, Miss New York, clasate pe locul doi, respectiv, trei, în cadrul concursului de frumusețe din SUA, potrivit Associated Press.

Laura Kaeppeler a câștigat voturile unui juriu format din şapte membri într-un concurs în care au mai fost prezente alte 52 de frumuseți ale Statelor Unite al Americii, câte una pentru fiecare stat plus cele reprezentând District of Columbia, Puerto Rico şi Insulele Virgine.

“Miss America reprezintă pe toată lumea. Miss America reprezintă totul”, a fost răspunsul care a impresionat juriul în decizia finală, precum și dorința tinerei de a milita pentru copiii celor care sunt încarcerați, dorind ca aceștia să se  simtă mai puțin singuri și să beneficieze de îndrumare și de o relație mai bună cu părinții lor.

Pentru un an de zile, în calitate de Miss America, Laura Kaeppeler se va afla  în turneu prin SUA, pentru a se întâlni cu oameni şi pentru a strânge bani pentru fundaţia Children's Miracle Network, fundaţia de caritate oficială a Organizaţiei Miss America, fără a-și neglija scopul urmărit, acela de a obține o diplomă în drept.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel