Jose Mourinho desconsideră Steaua. Vezi ce spune

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho, vechiul și noul antrenor de la Chelsea, a vorbit și despre Steaua, cu ocazia conferinței de presă în care a fost prezentat oficial pe Stamford Bridge.

Tehnicianul portughez a declarat că obiectivul grupării londoneze ar trebui să fie Liga Campionilor şi Premier League, şi nu Liga Europa, unde participă formaţii ca Steaua Bucureşti sau Rubin Kazan.

"Cred că învingătorii din Liga Europa pot fi analizaţi în două feluri: unul, o câştigi; iar în al doilea, de ce ai câştigat-o? Pentru că nu ai trecut de grupele Ligii Campionilor.

Liga Europa este pentru două feluri de echipe. Pentru acele echipe care se duc direct în această competiţie şi cele care nu au succes în Liga Campionilor. Finala a avut loc între două echipe care nu au trecut de faza grupelor (n.r. - Chelsea şi Benfica). Nu ai echipe ca Steaua Bucureşti în Liga Campionilor. Sau ca Rubin Kazan... De fapt cu ei am jucat acum câţiva ani în grupele Ligii Campionilor. Important este că trebuie să ne pregătim să câştigăm sau nu, dar ţinta noastră nu este Liga Europa, ci Liga Campionilor şi Premier League", a spus Jose Mourinho, citat de Mediafax.

La un pas de umilință în fața Stelei

Formaţia Chelsea Londra a câştigat Liga Europa, trecând de Steaua în optimile de finală, cu scorul general de 3-2, după 0-1 pe Arena Naţională şi 3-1 pe Stamford Bridge.

Jose Mourinho a semnat un contract pe patru sezoane cu Chelsea, el succedându-i lui Rafael Benitez cu care se află în conflict de mai mulţi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel