Jay Z, cel mai bogat artist de hip hop. Avere IMPRESIONANTĂ

Averea lui Jay Z a crescut cu 30% anul trecut, până la 810 milioane de dolari, dar nu a fost suficient pentru a-l depăși pe Sean 'Diddy' Combs, potrivit unui clasament anual publicat miercuri de revista Forbes, informează Reuters.

Combs și-a păstrat poziția de cel mai bogat artist hip hop, cu o avere estimată la 820 de milioane de dolari, grație acordului cu marca de vodkă Ciroc și a articolelor de vestimentație Sean John.

Însă, rapperul Jay Z a urcat pe locul al doilea cu o avere de 810 milioane de dolari datorită în mare parte a investiției de 200 de milioane de dolari în serviciul său de streaming de muzică Tidal, care în prezent este evaluat la 600 milioane de dolari, de peste 10 ori față de suma plătită pentru această companie în urmă cu doi ani.

Pe poziția a treia în acest clasament este Dr. Dre, cu o avere de 740 de milioane de dolari, după ce, în urmă cu câțiva ani, producătorul și-a vândut marca de echipamente audio Beats către Apple, tranzacție în urma căreia a obținut trei miliarde de dolari, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel