Italia. Concediu în Italia. Circuit magnific de 13 zile

Italia concediu 2014
Italia concediu 2014

Vara a venit și cei mai mulți dintre noi își fac planuri de vacanță. Una dintre destinațiile perfecte pentru concediul din 2014 este Italia, țara pe care o veți descoperit într-un circuit magnific de 13 zile.

J'Info Tours vă propune o vacanță de vis pe meleagurile din Italia. Plecarea în vacanță 2014 se poate face într-una din zilele următoare: 21 Iulie; 30 August; 22 Septembrie; 6 Octombrie sau 2 Noiembrie.

VEZI ȘI: DC NEWS te trimite în vacanță 2014. Vezi cum

În Italia nu vă veți plictisi nicio secundă. Italia este poate cea mai romantică destinație! Înconjurată în mare parte de apele Mării Mediterane, scăldată în razele generoase ale soarelui, Italia te cucerește ușor prin muzica ei, prin parfumul florilor mediteraneene sau prin aromele din bucătăria tradițională italiană.

Veți vedea Domul din Milano, Catedrala Santa Maria Nascente, Galeriile Vittorio Emanuelle II reprezinta o varianta a mall-ului modern, construit la sfârșit de secol XIX, cu arcade de oțel acoperite de sticlă, Teatro alla Scala, Castelul Sforzesco ce găzduiește, în prezent, două galerii de artă cu opere ale lul Michelangelo (Pieta Rondanini, 1564 ) și Muzeul de Artă Antică. Pentru mai multe informații acesați site-ul J'Info Tours pentru a vedea circuitul magnific pe care vi-l propune agenția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel