Instagram le cere utilizatorilor selfie-uri video pentru verificarea identității

Instagram le cere utilizatorilor selfie-uri video pentru verificarea identității  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Instagram le cere utilizatorilor selfie-uri video pentru verificarea identității / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Utilizatorii Instagram s-ar putea trezi că li se cere să se filmeze și să trimită videoclipul către companie pentru a li se confirma identitatea.

Mesajele celor care povestesc cum Instagram le-a cerut din senin să-și verifice identitatea s-au înmulțit pe platformele sociale. Acestora li s-a cerut să se filmeze din mai multe unghiuri și să trimită filmarea companiei americane pentru verificare.

Instagram a publicat un mesaj scurt pe Twitter în care spune că algoritmii companiei detectează un comportament suspecnt, astfel încât utilizatorilor li se poate cere să-și verifice identitatea în acest fel. Compania însă a ținut să asigure utilizatorii de faptul că verificările sunt făcute de o echipă specială de editori.

Astfel, nu toți utilizatorii vor trece prin acest proces, ci doar acele conturi care sunt suspectate de activități care contravin regulilor impuse de Instagram. Măsura ar putea ajuta la identificarea și eliminarea boților și a celor care fac spam, afectând experiența celorlalți utilizatori, scrie BizBrașov.

Modificări pe Instagram. Schimbări mari pentru influenceri și bloggeri

Rețeaua de socializare Instagram, deținută de compania Meta, fosta Facebook, testează posibilitatea ca utilizatorii să cumpere un abonament pentru a urmări influenceri și bloggeri, scrie portalul TechCrunch.

TechCrunch notează că, la începutul acestui an, rețeaua de socializare declara că va evalua ideea de abonamente pentru bloggeri, după care Instagram a început să dezvolte funcția care permite ca poveștile bloggerilor să fie vizualizate doar de către urmăritorii acestora.

Potrivit portalului, ideea abonamentelor este de a plăti sistematic o sumă infimă pentru a avea acces la conținut exclusiv de la influencerii favoriți.

„Pare că firma este pregătită să lanseze abonamente pentru bloggeri, pentru o testare mai amplă. Potrivit serviciilor independente de urmărire a aplicațiilor, Instagram a adăugat recent opțiunea Instagram Subscriptions în aplicația sa din SUA, în secțiunea de achiziții în aplicație", relatează portalul.

Platforma de analiză a pieței de aplicații Sensor Tower raportează că funcția Instagram Subscriptions a apărut în achizițiile aplicației în versiunea americană încă de la 1 noiembrie, la prețul de 4,99 dolari, apoi pe 3 noiembrie a fost adăugat un pachet de 0,99 dolari, notează Mediafax. De obicei, Instagram testează noile caracteristici cu un grup mai mic de persoane înainte de a le face publice (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel