Instagram îți poate arăta cu cine interacționezi cel mai puțin

Aplicația Instagram a adăugat posibilitatea de a sorta conturile care ne apar cel mai des în Noutăți sau cu care interacționăm cel mai puțin.

Aplicația Instagram a adăugat posibilitatea de a sorta conturile care ne apar cel mai des în Noutăți sau cu care interacționăm cel mai puțin, conform The Verge.

Noile opțiuni de sortare, numite „Cel mai des în Noutăți" și „Cele mai puține interacțiuni" le permit celor care folosesc rețeaua de socializare să decidă dacă mai urmăresc sau nu o persoană, să modifice notificările sau să dea pe mut un cont.

Scopul Instagram, în viziunea companiei

„Instagram are ca scop să te aducă mai aproape de oamenii și lucrurile despre care îți pasă – dar știm că, în timp, interesele și relațiile tale pot evolua și se pot schimba", a transmis compania deținută de Facebook. „Fie că termini studiile, te muți într-un nou oraș sau devii obsedat de un nou lucru și găsești o comunitate, vrem să facem mai ușor manageriatul conturilor urmărite pe Instagram, pentru a reprezenta cât mai bine cu putință conexiunile și interesele tale".

Mai ușor de curățat

 (w670)

Noua caracteristică este destul de folositoare atunci când dorim să curățăm lista de „Urmărești" sau secțiunea Noutăți. Instagram a mai adăugat recent și opțiunea de a sorta în ordine cronologică conturile urmărite, însemnând că puteți vedea pe cine ați urmărit prima dată și felul în care au evoluat relațiile pe rețeaua de socializare.

Actualizarea este proaspătă, așa că este posibil ca noutățile să nu vă apară imediat, mai ales în cazul în care folosiți un telefon cu sistem de operare Android.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel