Imagini bombă! Chiricheș, filmat în timp ce abia se mai ținea pe picioare

Vlad Chiricheș
Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheş a petrecut weekend-ul trecut alături de mai mulţi fotbalişti de la Steaua, iar la plecarea din club abia se ţinea pe picioare.

Vlad Chiricheş a intrat în atenţia presei din întreaga Europa după aventura sa bahică din weekend-ul trecut. Fotbalistul a fost filmat ieşind dintr-un club, abia ţinându-se pe picioare, în timp ce iubita sa încerca cu greu să îl susţină.

Ziare de prestigiu din Spania, Portugalia şi Olanda au prezentat clipul, însoţit de materiale ample, ibericii de la El Mundo Deportivo apreciind că gruparea Tottenham ar putea lua măsuri împotriva fotbalistului, pentru prejudicii de imagine.

În apărarea lui Chiricheş a sărit managerul general al Stelei, Mihai Stoica, acesta postând pe Facebook:

"Vineri seara a fost seara NOASTRA…asa cum am fost impreuna la lupta, am fost si la distractie…iar noi chiar stim sa ne distram.

Cu Chiri, cu Florin Gardos,cu Lukasz Szukala, cu Daniel Georgievski, cu Tase, cu Radut, cu Chipciu, cu Rapa, cu Pinti, sotii, prietene, prieteni… FAMILIE. La ce vant batea si cum se aluneca spre dimineata cand am plecat, si statuile se impleticeau, deci MAI LASATI-NE IN PACE !!! Sau nu ne lasati, oricum nu ne intereseaza…

KEEP CALM AND FOLLOW ROUTE 25 and GO SPURS".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel