EXCLUSIV  Ilie Năstase. Valoare, în euro la cursul zilei

Ilie Nastase
Ilie Nastase

S-a aflat care este valoarea marelui tenismen Ilie Năstase, după incidentul cu Poliția. Ilie Năstase a fost încătușat de agenții de Poliție, după ce a fost prins băut la volan și a avut o altercație verbală cu polițiștii de la Rutieră.

Ultima declarație de avere, din 2016, dată la finalul mandatului de senator, ne arată că Ilie Năstase avea terenuri la mare și la munte, neevaluate, bijuterii, ceasuri și tablouri în valoare de 300.000 de euro, circa 300.000 de euro în conturi și două contracte de imagine, cu BRD și Adidas, a căror valoare era confidențială.

După ce s-a aflat că Năstase conduce sub influența alcoolului, este probabil ca suma de la Adidas să devină și mai confidențială. În același timp ne putem aștepta ca fostul campion să lucreze, pe viitor, și la imaginea unei companii cum ar fi îmbuteliatorul vinurilor Jidvei ori Cotnari. O mai avea sau nu restul averii declarate în 2016, nu avem de unde ști.

Incidentul cu Poliția ne spune ceva despre valoarea lui Ilie Năstase de astăzi. Dușmani sigur are, o dovedește chiar faptul că echipajul de la Rutieră l-a oprit doar pe el din sutele de șoferi aflați noaptea pe drum. Care ar fi, deci, valoarea?

Păi, a-ți risca viața și a pune în pericol viața altor oameni, conducând băut, în loc să chemi un taxi, ce ne arată? Că marele Năstase a ajuns să stea în 25-30 de lei, cât ar putea costa o cursă. Hai, încă pe atât ca să își ia, a doua zi, mașina de la local.

Dacă adăugăm bacșișul, vorbim de 15 euro, la cursul zilei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel