Ilie Năstase și Ioana, soția sa, vor să devină părinți. Tenismenul a dat din casă: "Încercăm să avem un copil"

Sursa foto: Facebook Ioana Năstase
Sursa foto: Facebook Ioana Năstase

Ilie Năstase (77 de ani) și soția sa, Ioana (48 de ani), vor să devină părinți.

"Toate femeile sunt frumoase, dar cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios. Ultima e ultima. Cu ea ești… Acum, noi încercăm să avem și un copil. Eu cu Ioana. E persoana care e cu mine acum. Nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua… Ultima e cea mai frumoasă. Cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine îți împarți ziua, și săptămâna, și luna, și anul. Aia e. Așa simt eu și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r un copil). Băiatul ei are 27 de ani și o nepoțică. Ea vrea o fetiță neapărat. Nu știu, vedem cum evoluează lucrurile, cum putem face să avem și o fetiță. Ea e foarte mândră de băiatul ei. Cred că tot ce a avut ea în viața ei și ce a realizat i-a lăsat copilului. Nu suntem un cuplu liniștit, dar nici să ne luăm la bătaie. Ce s-a scris e exagerat. Nu s-a certat nimeni cu nimeni”, a spus Ilie Năstase, în podcastul lui Mihai Morar.

Vezi și:  Charlotte Năstase: E jenant să ai un așa tată, a încercat să mă convingă să mă sinucid/ Ilie Năstase: A făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel