Irinel Columbeanu, pus la zid de Selly. Vloggerul l-a taxat grav pe fostul milionar: "A dat foarte mulți bani pe femei"

captură video
captură video

Andrei Șelaru l-a criticat pe Irinel Columbeanu într-unul din cele mai recente vloguri postate pe YouTube.

Recent, influencerul și-a îndreptat atenția către situația dificilă în care se află Irinel Columbeanu, aducând critici pertinente. În prezent, fostul om de afaceri în vârstă de 66 de ani își petrece bătrânețea într-un azil din Ghermănești, devenind dependent de ajutorul prietenilor pentru a face față nevoilor financiare lunare de 7000 de lei, însemnând cazarea în căminul de bătrâni. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Irinel Columbeanu și-a pierdut în timp record întreaga avere evaluată la aproximativ 150 de milioane de euro.

Cine e vinovat pentru decăderea lui Columbeanu

Într-un episod recent postat pe canalul său de YouTube, Selly a analizat în detaliu căderea abruptă a lui Irinel Columbeanu, ilustrând această dramă cu un titlu sugestiv și ironic: „Irinel Columbeanu: De la prinț la cerșetor”.

Tânărul crede că femeile sunt cele care l-au adus în pragul sărăciei pe fostul magnat. Într-un mod direct, Selly a evidențiat faptul că Irinel Columbeanu nu dispune în prezent de resurse financiare nici măcar pentru a-și acoperi cheltuielile la azil. Mai mult decât atât, Selly a afirmat că acesta a ajuns să „cerșească” sprijin de la cunoscuți și rude.

„Ploua și a pierdut 150 de milioane de euro. A plouat în beton. Dacă a fost așa relaxat și în anii ăia, înțeleg cum i-a pierdut. E nașpa să fii numit fost om de afaceri. E aiurea să pierzi atât. Eu la 1 milion rămas ziceam că gata, mă retrag și aia e. Pe plan personal el nu s-a oprit din extravaganțe. El a dat foarte mulți bani pe femei. El nu știa câți bani are, era greu să le evalueze și cred că prețurile la imobiliarele lui au scăzut fix atunci. Pare că a fost blestemat. Eu mă opream la 1 milion și îmi trăiam viața”, a spus Selly, în noul său vlog, postat pe YouTube.

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel